U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer

0343 - 538 436

Vergoedingen

Wij hebben als tandprothetische praktijk met zorgverzekeraars contracten afgesloten om voor een afgesproken tarieven behandelingen uit te voeren. Hierdoor is het tarief dat wij in rekening brengen afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

De kosten voor een tandprotheticus zijn opgenomen in het pakket van uw zorgverzekeraar. Zo wordt het volledige kunstgebit voor 75 procent door de basis verzekering vergoed. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kan de vergoeding oplopen tot 100 procent.

De vergoeding van het gedeeltelijk kunstgebit is afhankelijk van de door u gekozen aanvullende tandartsverzekering. Reparaties van een volledige prothese worden voor 100 procent vergoed uit de basis verzekering. Implantaten op medische indicatie worden ook volledig vergoed.

De rekening voor de behandeling zal meestal direct door ons bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden. De rekening voor uw eigen bijdrage zal u van uw zorgverzekeraar ontvangen.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Kom gerust bij ons op de praktijk langs voor een adviesgesprek. Wij leggen het graag uit en geven u dan direct een gespecificeerde begroting mee die u nog eens rustig na kunt lezen.