U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer

0343 - 538 436

Over ons

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring

Tandprothetische praktijk Garben is opgericht door Fons Garben. Fons Garben heeft meer dan 30 jaar ervaring met het aanmeten van nieuwe gebitsprotheses. Binnen de praktijk voeren wij ook reparaties en aanpassingen uit aan uw huidige kunstgebit. Wij bieden voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Of het nu gaat om een nieuw kunstgebit, een aanpassing van uw huidige gebit of een reparatie van uw gebitsprothese. Wij helpen u graag op een persoonlijke en vakkundige manier. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor uw eigen gebitsprothese te bespreken.


01

Tandprothetische praktijk Garben.
Een echt familiebedrijf

Binnen de praktijk werken vader, moeder en dochter samen. Samen zorgen zij er voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

02

Binnen onze praktijk staat kwaliteit staat voorop

Tandprothetische praktijk Garben is dé specialist voor uw kunstgebit. Wij vinden kwaliteit belangrijk en zijn daarom lid van ONT (Organisatie Nederlandse Tandprothetici). Tandprotheticus is een officieel erkend beroep, gecertificeerde tandprothetici zijn aangesloten bij ONT. Met bijna dertig jaar ervaring op het gebied van tandprothetisch werk zijn wij als praktijk in staat om u op een passende manier te behandelen. Aandacht voor u en kwaliteit van de prothese staan hierbij voorop.

03

Samenwerking met tandartsen en implantologen

Tandprothetische Praktijk Garben werkt samen met tandartsen en implantologen. Door deze samenwerking kunnen wij u als patiënt tijdens uw behandeling in goed overleg begeleiden. Voor een volledig kunstgebit heeft u geen verwijzing nodig van bijvoorbeeld een tandarts. Wilt u gedeeltelijke-, frame- of overkappingsprothese op wortels of implantaten? Vraag dan wel uw tandarts of implantoloog om een verwijzing naar een tandprotheticus.


Kwaliteit staat centraal

Onze praktijk voldoet volledig aan vereiste certificering, voor u een bevestiging van onze kwaliteit.

Wij zijn lid van ONT (Organisatie Nederlandse Tandprothetici). De regels bij het verlenen van het branchekeurkerk ONT zijn door ONT en Roozeboom Certification opgesteld. Het keurmerk wordt afgegeven door Roozeboom Certification, een onafhankelijke certificerende instelling die u als patient verzekerd van de hoogste kwaliteit bij ons, zowel in behandeling als technische uitvoering van geleverde diensten en producten. Daarnaast is onze praktijk is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Mondzorg (SGM). SGM streeft er naar de kwaliteit in de mondzorg te verhogen en wil dit onder andere bereiken door de consument een extra garantie te verlenen na klachten over een behandeling. Onze praktijk is geregistreerd in het Kwaliteits Register TandProthetici (KRTP).

logo-ont1   logo-krtp   logosgm   rc


Het team

Anne Garben

Tandprotheticus


Anne Garben vond het ambachtelijke werk wat haar vader doet zo leuk, dat ze heeft besloten in de voetsporen van haar vader te treden. In 2015 heeft zij, naast de opleiding tandtechniek, ook de vervolgopleiding voor tandprotheticus met succes afgerond.

Anne is werkzaam op maandag tot en met donderdag.

Fons Garben

Tandprotheticus


Fons Garben is van origine bioloog. Hij voelde zich aangetrokken tot het ambachtelijke werk in de tandtechniek en heeft op latere leeftijd de opleiding tandtechniek en daarna de opleiding tandprothetiek gevolgd. Hij heeft twintig jaar in Amsterdam een tandtechnisch laboratorium/tandprothetische praktijk gehad en heeft sinds 2002 een Tandprothetische praktijk in Driebergen.

Fons is werkzaam op vrijdag.

Jannie Garben-Kraaijenzang

Praktijkmanager


Jannie Garben is vanaf het begin de drijvende kracht van Tandprothetische praktijk Garben. Zij regelt alle administratieve handelingen en onderhoudt de contacten met alle zorgverzekeraars en patiënten.

Jannie is werkzaam op dinsdag en woensdag.